Beaphar never alone when you care

Jobbe hos oss

Beaphar er en internasjonalt opererende, nederlandsk familiebedrift som er sterkt forankret i lokalmiljøet. Med hovedkontor og produksjonssteder i Raalte, samarbeider vi med salgskontorer i land over hele Europa. Store nok til å håndtere alt profesjonelt, små nok til å ha direkte innvirkning som ansatt.

Beaphar leverer allerede høykvalitets, rimelige, tilgjengelige legemidler, helse, omsorg og ernæringsprodukter til kjæledyr og deres familier i mer enn 86 land. Kjæledyrene våre er ikke bare dyr. De er våre venner, vår familie. Beaphar, because pets are family too. 

Beaphar sysselsetter totalt cirka 450 ansatte i et internasjonalt miljø. Fra produktutvikling, innkjøp, produksjon og distribusjon til selgere som sikrer salg til dyrebutikker, butikkjeder og nettbutikker. Vi har alle slags disipliner i hus for å realisere dette og sammen sørger vi for vekst i selskapet.

Er du interessert i å jobbe for Beaphar? Sjekk en av våre ledige stillinger nedenfor eller send en åpen søknad til i.haugen@no.beaphar.com.