beaphar rabbitcomfort helpt konijnen op hun gemak te voelen

Beaphar Rabbit Comfort

En enkel og effektiv løsning for å redusere normal, men uønsket atferd hos kaniner

Kaniner er svært følsomme for støy, bevegelse og endring, og på grunn av at de er byttedyr, er de dyktige på å skjule tegn på stress og frykt. Et nytt hjem, møte med en ny følgesvenn eller lyder fra andre kjæledyr og barn kan være stressende for kaniner. Andre årsaker til stress hos kaniner er reiser, veterinærbesøk eller endringer i hjemmet. 

 

Hjelp med å roe og berolige kaninen din effektivt ved å bruke Beaphar RabbitComfort® Beroligende Serie. 

Ved å bruke artsspesifikke feromoner så er Beaphar RabbitComfort en enkel og effektiv løsning for å berolige kaniner og bidrar til å redusere uønsket oppførsel. Ved å bruke en kopi av feromoner som er forbundet med følelser av lykke og trygghet, kan vi hjelpe kaniner til å føle seg tryggere i tider med stress.

Hvordan fungerer Beaphar RabbitComfort?

Beaphar RabbitComfort® Beroligende Serie bruker feromonteknologi for å hjelpe kaniner til å føle seg roligere under stressende situasjoner, fremmer følelser av trygghet og velvære, og bidrar til å redusere normal, men uønsket atferd og generelle følelser av angst.

Feromoner er umiddelbart gjenkjennelige for kaniner i alle aldre, og er bevist for å fremme følelser av trygghet og bidrar til å redusere uønsket oppførsel. Dette gjør produktene spesielt nyttige for kaniner som lider av angst, stress eller endringer i omgivelsene. Produktene i serien inneholder en kopi av kaninferomonene, som kopierer den intense effekten av den beroligende meldingen som kaninmor ville ha produsert når hun dier kaninungene.