Beaphar IntestoPro Mobile header for content grid

Beaphar IntestoPro: hjelper mot løs mage hos hunder og katter

For en god tarmfunksjon

Beaphar IntestoPro hjelper til med å lindre løs mage hos hunder og katter ved å gjøre avføringen fastere og støtter sunn tarmfunksjon.

Beaphar IntestoPro serien er tilpasset ditt kjæledyres sensitive mage. Beaphar IntestoPro Pasta & tabletter er en enkel og effektiv måte for kjæledyrseiere å behandle løs avføring hos katter og hunder, og hjelper kjæledyrene å føle seg komfortable når de trenger det mest.

Beaphar IntestoPro hjelper til med å lindre mageproblemer og gjøre avføringen fastere hos hunder & katter som lider av forstyrrelser i fordøyelsen. Den viktigste, naturlige ingrediensen - Zeolitt ​​- hjelper til med å gjøre avføringen tykkere ved å øke fuktabsorpsjonen i tarmen. Produktet inneholder også FOS og MOS, tilsatt prebiotika som er kjent for å støtte en normal tarmfunksjon og god tarmflora.

Løs avføring forårsaket av fordøyelsesforstyrrelser er svært vanlig hos hunder & katter. Det finnes ulike årsaker til at det forekommer, men de vanligste årsakene er:

1. Endring i kosthold

2. Stress

3. Upassende spisevaner

4. Bilreiser / høytider

Beaphar IntestoPro er spesielt utviklet for å gjøre avføringen fastere. Ved de fleste anledninger bør problemene løses innen 3 dager. Dersom problemet vedvarer eller du merker blod i avføringen til kjæledyret ditt skal veterinær oppsøkes.

Beaphar IntestoPro assortiment

Fordelaktige ingredienser

ZEOLITT

Hovedingrediensen Zeolitt er en naturlig leire kjent for dens absorberende egenskaper. Ved å absorbere overflødig væske i tarmen, sørger den for at avføringen blir tykkere. En gitt mengden Zeolitt binder vann og øker avføringens konsistens.

FOS & MOS

Frukto-oligosakkarider (FOS) og Mannan-oligosakkarider (MOS) er to typer prebiotika som naturlig forekommer i planter og hjelper med å holde fordøyelsessystemet til kjæledyret ditt aktivt og effektivt. Tykktarmen til kjæledyr inneholder mange bakterier som bidrar til å bryte ned maten de spiser. Noen av disse bakteriene er gode og sunne (probiotika). Gode bakterier bruker FOS og MOS som matkilde i orden til å vokse og reprodusere. Når antall sunne, gode bakterier i fordøyelsessystemet øker, kan dette forhindre at dårlige bakterier vokser og forårsaker fordøyelsesproblemer.

Beaphar IntestoPro Tabletter

Beaphar IntestoPro tabletter hjelper til med å berolige mageproblemer hos katter og hunder fra 8 ukers alder og 1 kg kroppsvekt. IntestoPro er spesielt godt egnet for katter og hunder med tynn avføring, for å lindre diettovergang eller for å berolige mageproblemet forårsaket av upassende spisevaner eller stress. 

Tilgjengelig i to varianter:

  • IntestoPro tabletter katter og hunder opp til 20 kg
  • IntestoPro tabletter hund > over 20 kg

Beaphar IntestoPro Pasta

Beaphar IntestoPro Pasta hjelper til med å berolige mageproblemer hos katter og hunder. Pastaen er egnet for katter og hunder, men også for kattunger og valper fra 4 ukers alder. IntestoPro er ideell for å sikre en jevn overgang fra morsmelk til fast føde. Pastaen er et bra substitutt for kjæledyr som ikke liker å spise tabletter. 

Tilgjengelig i to varianter med praktisk doseringssprøyte:

  • IntestoPro Pasta katt og hund opp til 15 kg
  • IntestoPro Pasta hund > over 15 kg