beaphar catcomfort voor stressvolle situaties gedragsproblemen katten

Beaphar CatComfort® for stressende situasjoner og atferdsproblemer hos katter

Katter er følsomme for endringer og uventede situasjoner. De foretrekker et stabilt miljø hvor minst mulig endringer forekommer. Velkjente stressituasjoner er for eksempel nyttårsaften (fyrverkerismell)bilbesøk hos veterinærflytting eller nye beboere (mennesker & dyr)

Dessverre kan ikke katter fortelle oss når de føler seg nervøse eller engstelige. I stedet uttrykker hunden seg på måter som ofte blir stemplet som problematferd, som å klore på møbler, mjaue, slåss eller tisse i huset.

Catcomfort_iconer_situasjoner

Hvordan hjelper Beaphar CatComfort® katten din?

Beaphar CatComfort® beroliger katter og kattunger med feromoner som overfører visse signaler. Ideell i situasjoner når katter viser problematferd på grunn av stress eller frykt. Beaphar CatComfort® produkter kan inneholde morsferomonet eller CAP.

Feline Facial Pheromone FFP

Med FFP (Feline Facial Pheromones) feromonet markerer en katt et sted som trygt/fint, for eksempel dørstolper og bordbein, men det kan også være mennesker. Dette feromonet er gjenkjennelig for alle katteraser og brukes av katter i alle aldre (både hunn og hann). Gjelder for uønsket atferd knyttet til miljøet. Også veldig egnet for å få kattungen til å føle seg trygg hjemme.

 

Reassuring Maternal Appeasing Pheromone

Det betryggende Maternal Appeasing Pheromone (MAP) gir en trygg og sikker
følelse hos katter og er avgjørende for båndet mellom en mor og kattungene hennes. Dette feromonet frigjøres av kattemoren mens hun ammer kattungene og gjenkjennes av katter i alle aldre. Den hjelper blant annet på sosiale problemer (f.eks. fremme et harmonisk forhold mellom katter eller til eieren deres), og den egner seg også veldig godt for kattunger når de flytter til sin nye eier og må håndtere mange nye inntrykk i sosialiseringsperioden .

 

 

Morsferomonet (Appeasing Pheromone)

Morsferomonet (Appeasing Pheromone) gir en beroligende og trygg følelse, og er avgjørende for båndet mellom mor og kattunger. Dette feromonet frigjøres av kattemoren og gjenkjennes av katter i alle aldre. Egnet for sosiale problemer (f.eks. for å fremme relasjoner mellom katter eller med eier) og stress utendørs/på veien. Passer også veldig godt for kattunger når de flytter til ny eier og får mange nye inntrykk i sosialiseringsperioden.

Beaphar CatComfort® produkter med morferomon: Halsbånd og spot-on

Finnes også i en variant for hunder: Beaphar CaniComfort og kaniner: Beaphar RabbitComfortOfte stilte spørsmål

Hva er feromoner?

Feromoner er kjemiske forbindelser produsert av dyret selv. Disse stoffene er umiddelbart gjenkjennelige for dyr av samme art. Det finnes forskjellige typer feromoner. Hver av disse forårsaker sin egen instinktive reaksjon hos dyret. Feromoner sanses i luften.

Hvilket produkt bør jeg velge til katten min?

Valget av feromonet (og dermed hvilket CatComfort® produkt) er relatert til arten og årsaken til den uønskede atferden. Se oversikten på siden med ofte stilte spørsmål for en indikasjon på hvilket produkt som passer til hvilken oppførsel. I noen tilfeller er flere alternativer eller kombinasjoner mulige, i tabellen viser vi de mest passende rådene.

Gjør CatComfort® katten min søvnig?

Nei, Beaphar CatComfort® vil ikke gjøre katten din søvnig. Feromoner sørger for at katten din blir beroliget uten å gjøre den trøtt eller døsig. Du trenger heller ikke bekymre deg for at katten din virker avslappet, men fortsatt lider av stress innvendig. Det er absolutt ikke tilfelle med CatComfort®.

Har du andre spørsmål?
Se på de andre vanlige spørsmålene.

Utforsk CatComfort® produktene:

Diffusor & Refill Spot-On Halsbånd Spray
 • Enkel å bruke
 • Effektiv i rom på max. 70m2
 • 30 dager virketid
 • Refill tilgjengelig
 • Enkel applikasjon mellom ørene
 • 3 pipetter per pakke; hver pipette er effektiv i 7 dager
 • For alle aldre og raser
 • Enkel tilpasning
 • Sikkerhetsmekanisme
 • Effektiv i 4 uker
 • For alle aldre og raser
 • Spray med feromoner
 • 5 timer virketid
 • Tilgjengelig i 30ml og 60ml
 • Applikeres på gjenstand 15 min innen kontakt med hunden

 

Ønsker du å kjøpe Beaphar CatComfort®?
Se utsalgssteder!
Utsalgssteder