Beaphar Care+ mobile header for content grid

Beaphar Care+

Alle kaniner & gnagere er ulike

Kaniner elsker barn. Deres naturlige godhet og toleranse for å bli klappet har også en stor tiltrekningskraft på barn. Marsvin er enkle å holde og nyter å bli koset med. De er rolige dyr og de verken klorer eller biter. Tamrotter er trofaste og kjærlige. Dette nysgjerrige dyret liker å sitte på skulderen og se seg godt rundt. Hamstere er enkle å holde, og ildere er ekstremt intelligente og lekne. Fordi alle typer gnagere er forskjellige, har de ulike spesifikke behov. Ute i naturen har hvert type dyr forskjellige matkilder. Kaniner har et helt vegetarisk kosthold, mens rotter supplerer kosten med insekter for å få det animalske proteinet de trenger. 

Noen velger en gnager til selskap, mens andre vil avle gnager for å utstille. Å ha gnager som kjæledyr har fordeler og ulemper i likhet med alle andre dyr. Å ha et dyr er et stort ansvar, men et kjæledyr gir glede i livet til både barn og voksne. Når du velger et kjæledyr, er det viktig å vite hvordan du skal ta vare på det. I tillegg til den beste maten, trenger du et egnet bo/bur hvor kjæledyret skal oppholde seg. En ilder for eksempel er en ivrig klatrer, og liker å ha et hjem med flere etasjer. Hamstere liker å grave, så da er det viktig med et tykt lag bedding i buret. Hvis du tar godt vare på kjæledyret ditt, vil livskvaliteten deres også øke.

Derfor er også alle Care+ produkter ulike

Alle Beaphar CARE+ produktene er unike. Alle ingrediensene som kreves av hvert spesifikke dyr er kombinert i hver munnfull. Prosessen hvor alle de forskjellige ingrediensene er samlet kalles "ekstrudering". Ingrediensene blandes sammen under høyt trykk og temperatur som resulterer i at maten blir sterilisert, og gjør proteinene lettere å fordøye for dyret. Imidlertid, siden oppvarmingstiden er relativt kort, bevares alle de naturlige vitaminene som finnes ingrediensene. 

Beaphar CARE+ er utviklet i samarbeid med veterinærer, ernæringsfysiologer og fremtredende gnagerspesialister. Riktig mix av ingredienser, hardhet, størrelse og form på bitene er nøye studert for å optimere matens evne til å holde tennene rene, frie for plakk og at de naturlig slites ned med riktig hastighet. 

Unngå selektiv fôring
Kjøp Care+

Hva skiller Care+ fra andre fôr?

Hovedforskjellen mellom Beaphar CARE+ og andre gnagerfôr er kvaliteten på ingrediensene som brukes. Næringsstoffene i CARE+ har høy biologisk verdi, noe som betyr at de er nøyaktig det samme som når de spises i naturen. Omega3 / Omega 6 fettsyrer er nøye balansert for å holde hjertet og blodårene i optimal tilstand, og lavt fettinnhold forhindrer at fett samler seg rundt organene.

Hver variant av CARE+ fôr inneholder FOS & MOS for å holde tarmene i god stand og sørger for optimal absorpsjon av ingredienser. Fructo Oligo Saccharide (FOS) stimulerer veksten av gunstig tarmbakterier som hjelper fordøyelsen av mat. Mannon Oligo Sakkarid (MOS) binder alle skadelige bakterier som kan være tilstede, inaktiverer dem og fører de ut av kroppen i avføringen. For å hjelpe gnagere og kaniner mot sykdom, inneholder alle CARE + matvarer Echinacea og Spirulina. Disse urteekstraktene hjelper til med å støtte kroppens naturlig motstand mot sykdom. I tillegg har CARE + et cellebeskyttelsesystem (Vitamin E) som hjelper kroppen med å forsvare seg mot aldring av frie radikaler.