Om Beaphar

Because Pets Are Family Too

Vi står for familie, tilgjengelighet, kvalitet og omsorg. Disse verdiene er hjørnesteinene i Beaphar og essensen i selskapet vårt.

Fordi kjæledyrene våre er verdsatte medlemmer av familien, mener Beaphar at kjæledyreiere bør ha enkel tilgang til kvalitetspleieprodukter og rimelige medisiner. Beaphar tilbyr rimelige, tilgjengelige helse-, pleie- og ernæringsprodukter av høy kvalitet til kjæledyr og deres familier i mer enn 86 land. Men vi stopper ikke der.

Kjæledyrene våre er ikke bare dyr. De er våre kompiser, våre venner, vår familie. Vi i Beaphar mener at de fortjener den beste omsorgen og at vi kan gi denne omsorgen. Vi ønsker at alle kjæledyr og deres familier skal ha tilgang til kvalitets-, rimelige, pålitelige helse-, pleie- og ernæringsprodukter.

Det er det som driver våre ansatte – 90 % av dem har egne kjæledyr.

Beaphar er et familieselskap og var grunnlagt i 1942
Om vår familiehistorie
Les mer

Det sterke båndet mellom kjæledyr og familie

Mennesker og dyr deler et spesielt bånd. Dyr hjelper mange av oss til å oppnå en bedre samhandling med verden, og oppmuntrer oss til å være en del av samfunnet. Båndet mellom mennesker og dyr beriker livet og gagner helsen og velværet til både personen og kjæledyret.

Å ha et kjæledyr betyr å ha en venn for livet. Kjæledyr støtter oss i alle stadier av livet: sosial utvikling, emosjonelle og kognitive kapasiteter i barndommen, redusere stress i voksen alder og lindrer ensomhet og tilhørende psykiske helseproblemer for mennesker i alle aldre. I tillegg er det mindre sannsynlig at hundeeiere lider av depresjon enn de som ikke eier et kjæledyr.

Å ha et kjæledyr er å ha en konstant følgesvenn, en venn som oppmuntrer deg når du er nede, en venn som alltid er glad for å se deg når du kommer hjem. Den type av lojalitet fortjener den aller beste omsorgen. Det er derfor Beaphar tilbyr et bredt utvalg av pleieprodukter til våre kjæledyr av høy kvalitet slik at våre kunder kan gi kjæledyrene sine den omsorgen de fortjener, akkurat som sine andre familiemedlemmer.

Våre kjerneverdier

Familiefokus

Vi bryr oss om kjæledyr på samme måte som vi bryr oss om familien vår, og vi gjør alt vi kan for å at kjæledyreiere skal få et sunt og lykkelig bånd med dyrene sine. Alt vi gjør er drevet av vår lidenskap og grunnleggende innsikt om at kjæledyr er en del av familien. Vi er et familieselskap, vi vet hva familie betyr. Vi skaper tilhørighet og jobber sammen; tillit, forstå og støtte hverandre. Vi fremmer et varmt bånd med alle våre interessenter, interne og eksterne, for å sikre at andre familier kan ta vare på helsen og velværet til sine kjære. Vi setter pris på det følelsesmessige båndet mellom kjæledyret og eieren, da vi tror dette forbedrer livskvaliteten.

Tilgjengelighet

Vi tilbyr god valuta for pengene – produktene våre er rimelige for en kjæledyreier. Vi forplikter oss til en rimelig pris og åpen distribusjon, uten at det går på bekostning av kvalitet. Produktene og tjenestene våre er lett tilgjengelig for kundene våre, både fysisk og digitalt – du kan kjøpe dem uansett hvor du søker etter dem. Vi gir rask og enkel tilgang til kundeservice og produktekspertise. Vi er tilgjengelige for forbrukere, kunder, kolleger og alle interessenter som deler våre verdier.

Kvalitet & dedikert

Vi er kjæledyrelskere og er internt motivert til å gjøre det beste vi kan på alle områder av virksomheten vår. Vi er forpliktet til å oppnå høye standarder og fremme best praksis. Våre produkter holder det de lover og løser en kjæledyreiers hverdagsproblemer. Vi bruker kvalitetsingredienser og strengt kontrollerte produksjonsprosesser for å sikre at vi leverer. Produktsikkerhet, effektivitet kombinert med bærekraft sitter i hjertet av alt vi gjør – globalt. Vi verdsetter våre kunder; vi bygger langsiktige relasjoner og er en pålitelig rådgiver for daglig pleie, helse og velvære for kjæledyr. Vi er dedikert til å innfri løfter og overgå forventningene, hver gang.