Beroligende

Beaphar konijn gedrag en training
Ønsker du å kjøpe atferds- og treningsprodukter til kanin?
Se produkter

Produkter i denne serien

Utvalgt produkt
Beaphar RabbitComfort® Beroligende Diffusor sett
Feromonet brukt i Beaphar RabbitComfort® er en enkel og effektiv løsning forå hjelpe kaninen til å føle ro og trøst, og bidrar til å redusere uønsket oppførsel.
Vis produkt
Utvalgt produkt
Beaphar RabbitComfort® Diffuser refill
Diffusor refill. Skal kun brukes i Beaphar sin tilhørende stikkontakt.
Vis produkt
Utvalgt produkt
Beaphar RabbitComfort® Beroligende Spray
Feromonet som er brukt i Beaphar RabbitComfort® er en enkel og effektiv løsning for å hjelpe kaninen til å føle ro og trøst, og bidrar til å redusere normal, men uønsket oppførsel. Ved å bruke feromoner som gjenkjennes av kaninen, vil Beaphar RabbitComfort® Beroligende Spray hjelpe de til å føle tilhørighet, og bidrar til å redusere vanlige atferdsproblemer.
Vis produkt
beaphar rabbitcomfort helpt konijnen op hun gemak te voelen

Beaphar RabbitComfort®

Kaniner er svært følsomme for støy, bevegelser og forandringer, men de er også flinke til å skjule stress eller angst. Et nytt hjem, møte med en annen kanin (paring), eller lyder fra andre kjæledyr eller barn kan stresse kaniner.

Les mer

Hjelp! Hvordan vet jeg at kaninens tenner slipes ordentlig?

Beaphar hjelper deg med atferdsproblemer og trening av kaninen din

Selvfølgelig vil du at kaninen din skal føle seg hjemme og komfortabel. Kaniner er naturlig gruppedyr, så en kompis er virkelig et must. Kaniner kan også føle seg stresset eller rastløs, noe de kan gi uttrykk for ved å gjemme seg, oppføre seg aggressivt eller plutselig ikke bli toaletttrent. Beaphar RabbitComfort kan tilby en løsning for å få kaniner til å føle seg mer komfortable i stressende situasjoner. Fordamperen og sprayen inneholder beroligende feromoner.