Beaphar BIO Spot-On

Hvordan bekjempe flått og lopper under høysesong

Flått og lopper er et stort problem for våre kjæledyr, men også for oss mennesker. Når vinteren er over og varmen kommer frem, dukker gjerne flått, lopper og andre stikkende insekter opp også. 
Flåtten er å finne i store deler av Norge, og er en stor smittespreder av alvorlige og kroniske sykdommer, mens lopper og andre stikkende insekter kan gi kløe og plage i kjæledyrets hud.

Beaphar Bio produktene kan hjelpe ditt kjæledyr til en bedre hverdag uten flått - eller loppe bitt og bidrar til å avstøte flått, lopper og andre stikkende insekter!

Mistenker du at din hund er smittet av borreliose, ta kontakt med din veterinær!
Forhindrer ikke 100% mot at flått, lopper og andre stikkende insekter fester seg. 

Visste du at....

våre kjæledyr også kan bli smittet av borreliose?

Flått regnes som den viktigste smittesprederen blant blodsugere i Nord-Europa. En flått bør fjernes innen ett døgn dersom kjæledyret er blitt bitt for å unngå smitte. De vanligste stedene flåtten sitter er gjerne i lange gresstrå eller enger der de venter på å slippe seg ned på et kjæledyr eller menneske for å nære seg. 
Flått er kjent for å bli aktive fra en temperatur fra 7°C.

Lopper er som flått også et blodsugende insekt, men med en størrelse på ca 2-6 mm er de vanskelig å se. De er veldig mobile og hopper lett mellom individer og mellom ulike dyrearter. De vanligste loppetypene liker seg gjerne hos sine egne vertsdyr, men kan allikevel gi plager og midlertidig ubehag hos andre kjæledyr eller mennesker. 
Lopper liker ideelt sett en høyere temperatur, men allerede fra 8°C lever halvparten av loppene 20 dager eller lenger. En infestasjon er ofte forårsaket fra nyutviklede lopper fra puppa og disse kan overleve opp imot 6 måneder i hjemmet som vil si at de kan komme frem ved temperaturøkning i hjemmet (eksempelvis vinteren).
 

Med Beaphar Bio halsbånd forebygger du flått og andre stikkende insekter

Med et Bio halsbånd beskytter du ditt kjæledyr med å avstøte flått, lopper og andre stikkende insekter under høysesongen. 
Beaphar Bio Halsbånd til katter og hunder virker i ca. 30 dager, så det gir en langvarig beskyttelse. 

Beaphar Bio halsbånd er effektiv mot flått, lopper og andre stikkende insekter på hund og katt. Halsbåndet inneholder naturlige ekstrakter av margosa (Neem), som er allment kjent for sin frastøtende egenskap mot insekter, og lavendel som avgir en behagelig duft. Takket være produksjonsprosessen sikrer dette halsbåndet kontinuerlig tilførsel av naturlige margosa- og lavendelekstrakter. Halsbåndet tåler vann og bør brukes hvis hunden bader mye. Halsbåndet hemmer ikke luktesansen til hunden. Beaphar biohalsbånd brukes i kombinasjon med Beaphar Protectoplus på senger og burmadrasser. Produktet forhindrer ikke 100% mot at flått, lopper eller andre stikkende insekter fester seg på dyret.
 

Beaphar Bio Spot-On - like effektiv

Bio Spot-On er et fint alternativ dersom du ønsker noe annet enn halsbånd.
Det fungerer på samme sett som halsbåndetm og begge produktene inneholder margosaekstrakt (Neem). 
Én pakke Beaphar Bio Spot-on beskytter i 3 måneder mot flått, lopper og andre stikkende insekter og passer til hunder og katter som er eldre enn 12 uker. 

Beaphar Bio Spot-On er en pakke med pipetter som inneholder naturlige ekstrakter av margosa (Neem), som er allment kjent for sin frastøtende egenskap mot insekter. Dersom hunden blir utsatt for kraftig nedbør eller bader, bør produktet påføres på nytt. Produktet forhindrer ikke 100% mot at flått, lopper og andre bitende insekter fester seg til dyret.

Andre alternativer

Beaphar Bio Flått- og loppe middel Håndskum Beaphar Bio Flått- og loppemiddel Spray

Forskjellen for disse to fremfor Bio Halsbånd eller Bio Spot-On er at de har en umiddelbar virkning og bør vedlikeholdes oftere. 
Begge tilsettes direkte i pelsen og pelsen børstes igjennom etter påførsel.

Sprayen og håndskummet inneholder naturlige ekstrakter av margosa (Neem) som er allment kjent for sin frastøtende egenskap mot insekter, og lavendel som avgir en behagelig duft. I tillegg gir de en forfriskende og hygienisk virkning, og hjelper også som beskyttelse mot høstmidd.

 

 


-
 

Beaphar Bio produkter